×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en Máxima in Vanity Fair

  In het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair is een interview met prins Willem-Alexander en prinses Máxima. Een journaliste van het beroemde Amerikaanse blad ontmoette het beroemde echtpaar tijdens de recente festiviteiten (New York 400 jaar) in de Verenigde Staten. 'Met deze functie en deze verantwoordelijkheid leef je 365 dagen per jaar. En 24 uur per dag', vertellen Willem-Alexander en Máxima.


  In het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair is een interview met prins Willem-Alexander en prinses Máxima. Een journaliste van het beroemde Amerikaanse blad ontmoette het beroemde echtpaar tijdens de recente festiviteiten (New York 400 jaar) in de Verenigde Staten. ‘Met deze functie en deze verantwoordelijkheid leef je 365 dagen per jaar. En 24 uur per dag’, vertellen Willem-Alexander en Máxima.

  Onlangs won het paar een rechtszaak tegen het internationale persbureau AP, omdat deze foto’s van het gezin op  op vakantie had verspreid. In het tijdschrift pleitten Willem-Alexander en Máxima nogmaals voor het behoud van hun privacy, aangezien er in Amerika nog wel wat onbegrip was.

  ‘Mijn ouders hebben mij en mijn broers tot onze studie buiten de publieke belangstelling gehouden op een paar uitzonderingen na. We hebben in die zin een gewone jeugd gehad’, aldus de prins, die wil dat ook zijn drie dochters Amalia, Alexia en Ariane een onbezorgde jeugd krijgen.  

  Lees het gehele interview hier.

  2 oktober 2009 - 09:50