×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en Máxima gaan naar Viëtnam

  Officiële reis om banden met Viëtnam te versterken

  Prins Willem-Alexander en prinses Máxima brengen eind maart een bezoek aan Viëtnam. Het gaat om een officieel bezoek, waarbij ze vergezeld worden door staatssecretaris Bleker van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Er worden gesprekken gevoerd met ministers en autoriteiten, seminars bezocht en een aantal bedrijfs- en werkbezoeken gebracht. Doel van het bezoek is het versterken van de betrekkingen tussen beide landen, met name de economische samenwerking. Daarom reizen ook mensen uit het Nederlandse bedrijfsleven mee. Vietnam is een opkomende markt in een dynamische regio, waar voor Nederland kansen liggen. Bij de handelsmissie staan de sectoren water- en deltatechnologie, agrotechnologie, maritiem, olie en gas en de sector transport en logistiek centraal. Het bezoek staat gepland van 28 tot en met 31 maart.


  14 januari 2011 - 11:20