×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en Máxima gaan naar Viëtnam

  Officiële reis om banden met Viëtnam te versterken

  Prins Willem-Alexander en prinses Máxima brengen eind maart een bezoek aan Viëtnam. Het gaat om een officieel bezoek, waarbij ze vergezeld worden door staatssecretaris Bleker van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Er worden gesprekken gevoerd met ministers en autoriteiten, seminars bezocht en een aantal bedrijfs- en werkbezoeken gebracht. Doel van het bezoek is het versterken van de betrekkingen tussen beide landen, met name de economische samenwerking. Daarom reizen ook mensen uit het Nederlandse bedrijfsleven mee. Vietnam is een opkomende markt in een dynamische regio, waar voor Nederland kansen liggen. Bij de handelsmissie staan de sectoren water- en deltatechnologie, agrotechnologie, maritiem, olie en gas en de sector transport en logistiek centraal. Het bezoek staat gepland van 28 tot en met 31 maart.


  14 januari 2011 - 11:20