×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en Máxima bij herdenking slavernijverleden

  Willem-Alexander en Máxima bij herdenking slavernijverleden

  Koning Willem-Alexander en zijn vrouw koningin Máxima zijn vandaag aanwezig geweest bij de Nationale Herdenking Slavernijverleden in het Oosterpark in Amsterdam. Het is precies 150 jaar geleden dat de slavernij in de Nederlandse koloniën werd afgeschaft. Tijdens de herdenking werden toespraken gehouden en kransen gelegd. Hierna wordt met het Keti Koti festival de afschaffing van de slavernij gevierd. Op verschillende podia treden artiesten op. Ook zijn er educatieve voorstellingen, een openluchttentoonstelling, films en muziek.

  In 2002 onthulde koningin Beatrix het slavernijmonument in het park in de hoofdstad.

  1 juli 2013 - 15:17