×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en Máxima bij filmpremière Wit Licht

  Hun aanwezigheid is een kroon op ons werk'

  Prins Willem-Alexander en prinses Máxima hebben gister in de bioscoop Pathé Tuschinski in Amsterdam de galapremière van de film Wit Licht bijgewoond. Deze speelfilm, met Marco Borsato in de hoofdrol, gaat onder meer over de problematiek rond het inzetten van kindsoldaten in Afrika. Borsato is ambassadeur van War Child en zet zich in voor het leven en de toekomst van kindsoldaten. De film Wit Licht vertelt het verhaal van een alleenstaande vader (Marco Borsato) die tot het uiterste gaat als de vriend van zijn zoontje verdwijnt. De inspanning van de vader om het kind terug te halen voert hem tot in het hart van de Afrikaanse jungle.

  Willem-Alexander en Máxima vermaakten zich uitstekend en genoten zichtbaar van de film. Na afloop praatte het stel na met de acteurs en actrices, die erg blij waren met het koninklijke bezoek. Ze noemden het toepasselijk ‘een kroon op het werk’. Prinses Máxima zei na de première dat ze onder de indruk was van de film: ‘Ik denk dat het een hele indrukwekkende film is waar wij heel veel van kunnen leren voor de toekomst.’

  Naast Willem-Alexander en Máxima waren ook prins Floris, zijn vrouw Aimée en prins Pieter-Christiaan te gast op de filmpremière.

  Foto: PPE

  9 december 2008 - 11:10