×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en Máxima bezoeken Leusden op Burendag

  Vandaag was het Burendag in Nederland. Naar schatting hebben meer dan een miljoen Nederlanders met hun buren deze dag gevierd, bijna het dubbele van verleden jaar. Onder hen ook prins Willem-Alexander en prinses Máxima, als beschermheer en vrouwe van het Oranje Fonds.


  Zij waren niet in hun eigen buurt, maar werden uitgenodigd in Leusden. Prins Willem-Alexander opende daar samen met judoka en Olympisch medaillewinnaar Theo Meijer de Olympische Straatspelen met het ontsteken van een ‘Olympisch’ vuur. Willem-Alexander en Máxima kregen daarna nog een zumba- en judoclinic voorgeschoteld, net als een levende poppenkastvoorstelling. Daarna nam het paar deel aan een aantal activiteiten, zoals mikado, jeu de boules en tafeltennis.

  Burendag werd dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door het Oranje Fonds en Douwe Egberts.

  25 september 2010 - 21:00