×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander donderdag naar Genève

  Na New York nu naar Zwitserland voor waterraad

  Willem-Alexander donderdag naar Genève

  Willem-Alexander was vorige week nog in New York voor een VN-bijeenkomst en donderdag reist hij weer af naar Zwitserland. De prins houdt een toespraak in Genève bij een bijeenkomst over droogtebestrijding. Zo is te zien op de agenda van de koninklijke familie. Ook al wordt het vooraf niet aangekondigd, het valt te verwachten dat de prins vrijdag weer in Nederland moet zijn voor de jaarlijkse vrijwilligersactie van het fonds waarvan hij beschermheer is. Daarbij steken Willem-Alexander en Máxima, samen met andere leden van de koninklijke familie, elk jaar de handen uit de mouwen.

  Het doel van de bijeenkomst in Zwitserland is het uitwisselen van kennis en informatie tussen overheden en andere organisaties bij de aanpak van droogtebestrijding en het omgaan met waterschaarste. Willem-Alexander is er aanwezig in zijn rol van voorzitter van de Adviesraad voor Water en Sanitatie van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties.

  13 maart 2013 - 12:28