Willem-Alexander brengt werkbezoek aan vliegbasis

Prins Willem-Alexander heeft een werkbezoek gebracht aan het Logistiek Centrum van vliegbasis Woensdrecht. Het is één van de centrale plaatsen waar groot onderhoud aan het materieel plaatsvindt, zoals de F-16, Chinook en Apache. Ook voert het centrum onderhoud uit aan de luchtverkeersbeveiliging, radio- en satellietverbindingen, radarapparatuur en de inbouw van apparatuur in militaire voertuigen.Tijdens het werkbezoek maakte de prins een rondgang door de onderhoudshangar waar hij verschillende medewerkers sprak.Willem-Alexander brengt geregeld werkbezoeken aan bedrijven en instellingen die middenin de maatschappij staan, van kansspelorganisaties, nieuwsredacties tot aan legerdepartementen.

Prins Willem-Alexander heeft een werkbezoek gebracht aan het Logistiek Centrum van vliegbasis Woensdrecht. Het is één van de centrale plaatsen waar groot onderhoud aan het materieel plaatsvindt, zoals de F-16, Chinook en Apache. Ook voert het centrum onderhoud uit aan de luchtverkeersbeveiliging, radio- en satellietverbindingen, radarapparatuur en de inbouw van apparatuur in militaire voertuigen.
Tijdens het werkbezoek maakte de prins een rondgang door de onderhoudshangar waar hij verschillende medewerkers sprak.
Willem-Alexander brengt geregeld werkbezoeken aan bedrijven en instellingen die middenin de maatschappij staan, van kansspelorganisaties, nieuwsredacties tot aan legerdepartementen.