×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander brengt bezoek aan SeniorWeb

  Senioren ontdekken internet in Friesland

  Terwijl Maxima voor de stichting Present in Ureterp was, bezocht prins Willem-Alexander vandaag een locatie van Seniorweb in Oosterwolde, eveneens in Friesland. In een verpleegtehuis worden daar senioren (door senioren) opgeleid in de mogelijkheden van de computer en het internet. De prins woonde vandaag het project bij, als lid van de Raad van Advies van ECP-EPN (Platform voor de Informatiesamenleving).

  31 mei 2011 - 15:10