×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander brengt bezoek aan SeniorWeb

  Senioren ontdekken internet in Friesland

  Terwijl Maxima voor de stichting Present in Ureterp was, bezocht prins Willem-Alexander vandaag een locatie van Seniorweb in Oosterwolde, eveneens in Friesland. In een verpleegtehuis worden daar senioren (door senioren) opgeleid in de mogelijkheden van de computer en het internet. De prins woonde vandaag het project bij, als lid van de Raad van Advies van ECP-EPN (Platform voor de Informatiesamenleving).

  31 mei 2011 - 15:10