×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander bezoekt geisoleerde mannen

  Mysterieus bezoek aan Leeuwarden verklaard

  De auto van prins Willem-Alexander werd kort geleden gespot in Leeuwarden. Onder invloed van de zwaar heersende elfstedenkoorts werd er gedacht aan een bezoek aan de organisatoren van de Elfstedentocht, maar door het ontbreken van een escorte lijkt een voorbereiding op het bezoek dat de Prins van Oranje vandaag aflegde een meer aannemelijke reden voor de aanwezigheid van de auto. De prins bracht vrijdag in de Friese hoofdstad een bezoek aan Welzijn Centraal. Zij ontwikkelden een trainingtraject voor mannen die in een sociaal isolement verkeren. Doel van deze training is een meer betrokken rol van deze mannen in de maatschappij. Welzijn Centraal neemt met dit initiatief deel aan het Man 2.0 programma van het Oranje Fonds. Willem-Alexander vormt samen met zijn vrouw het beschermpaar van het Fonds dat hen namens Nederland cadeau werd gedaan voor hun huwelijk. De prins bezocht Welzijn Centraal in Multifunctioneel Centrum De Verbinding en sprak met betrokkenen vanuit de organisatie over de methode en toekomstplannen. Vervolgens sprak hij met een aantal deelnemers over hun ervaringen met de training.

  17 februari 2012 - 13:20