×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Wie maakt de officiële foto’s van prins George?

  Ook Diana's favoriete fotograaf maakt een kans

  Wie maakt de officiële foto’s van prins George?

  Wordt het Hugo Burnand, Tim Graham, Paul Burns of toch Mario Testino? Volgens Hello! Magazine maken al deze beroemde fotografen kans om de eerste officiële kiekjes van de pasgeboren prins George te maken.


  Ook Joth Shakerley en John Swannell zijn kanshebbers. Al deze fotografen hebben al ervaring met het nemen van foto’s van de koninklijke familie. Zo maakte Hugo Burnand de trouwfoto’s van Kate en William en die van het huwelijk van prins Charles en Camilla. Hij zou daarom ook de meest voor de hand liggende keus zijn.

  De bekende modefotograaf Testino maakte de beroemde foto’s van prinses Diana voor Vanity Fair. Zij vertelde later over de plaatjes dat haar zoons ze heel mooi vonden. Vooral omdat ze er precies zo opstond zoals ze haar kenden. Testino maakte ook de foto’s van de hertog en hertogin van Cambridge die werden verspreid toen de twee hun verloving aankondigden.

  60-jarig huwelijk

  Tim Graham legde de koninklijke familie onder meer vast in 2008 ter gelegenheid van het 60-jarige huwelijk van koningin Elizabeth en prins Philip. Fotograaf Paul Burns reist vaak mee met prins Charles en John Swannell heeft de koningin meerdere keren vastgelegd tijdens haar gouden en diamenten jubileum. Joth Shakerley zou volgens het blad een verrassende keus zijn, maar het is niet geheel onwaarschijnlijk.

  Eerder deze week werd bekend dat Clarence House waarschijnlijk nog volgende week foto’s zal verspreiden van de pasgeboren prins en zijn ouders. Een woordvoerder zou hebben gezegd dat de kiekjes binnen twee weken na de geboorte van de prins van Cambridge worden gemaakt.

  1 augustus 2013 - 12:42