×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Wereldwijde aandacht voor Troonswisseling

  Nederlanders in het buitenland gaan samen kijken

  Wereldwijde aandacht voor Troonswisseling

  Niet alleen heel Nederland wacht met spanning op 30 april. Ook in het buitenland kunnen ze niet wachten op de aanstaande troonswisseling.

  BVN is de zender voor alle Nederlandstaligen in het buitenland. Netmanager René van Baaren zegt tegen het AD dat de belangstelling voor de zender in aanloop naar de inhuldiging van Willem-Alexander groter is dan ooit. ”Van Groenland tot Australië, mensen mailen ons massaal met de vraag of we het uitzenden.”

  Van Baaren vervolgt: ”Er zijn reisorganisaties die zalen afhuren om met zijn allen te kijken en een groep militairen in Kabul zocht contact met ons. En ongeveer honderd ambassades wereldwijd hebben interesse.”

  BVN zendt doorgaans een mix van programma’s van de publieke omroep uit, maar ”bij een unieke gebeurtenis als het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima en nu de troonswisseling gaan we live”.

  5 april 2013 - 11:02