×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Wereld in de ban van Britse baby

  Charles: 'Speciaal moment voor William en Catherine'

  Wereld in de ban van Britse baby

  Prins Charles en zijn vrouw Camilla zijn heel blij met de geboorte van hun eerste kleinkind. Dat hebben de prins van Wales en de hertogin van Cornwall laten weten in een verklaring die te lezen is op de officiële website van de prins.

  “Het is een heel erg speciaal moment voor William en Catherine en we zijn heel blij voor ze”, zo staat in de verklaring. “Het grootouderschap is een uniek moment in ieders leven, dat hebben veel mensen mij verteld in de laatste maanden. Dus ik ben heel erg trots en blij om voor de eerste keer opa te worden. We kijken er dan ook heel erg naar uit om de baby te zien.” Koningin Elizabeth werd als eerste op de hoogte gesteld van de geboorte van haar achterkleinkind, die op een dag koning van Engeland zal zijn.

  ”Een prachtige baby, een mooie baby”, zo noemde de 70-jarige arts Marcus Setchell het kindje van de Britse prins William en zijn vrouw Kate. De voormalige gynaecoloog van koningin Elizabeth begeleidde maandag de bevalling van de hertogin van Cambridge.

  Setchell heeft speciaal voor Kate zijn pensioen uitgesteld, zodat hij haar kon bijstaan tijdens de bevalling. De arts grapte al eerder dat hij wellicht gewoon weer aan het werk gaat als de hertog en hertogin van Cambridge meer kinderen krijgen. Hij is dan bereid om ook de eventuele broertjes en/of zusjes van de kersverse toekomstige troonopvolger ter wereld te helpen.

  23 juli 2013 - 00:43