×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Welke royals komen naar inhuldiging?

  Paleizen bevestigden inmiddels hun komst naar Nederland

  Welke royals komen naar inhuldiging?

  Ook het Belgische kroonprinselijk paar komt naar de inhuldiging van Willem-Alexander als koning. Dat heeft het paleis dinsdag bevestigd. Filip en Mathilde zullen de inhuldigingsplechtigheid bijwonen, net als kroonprins Haakon van Noorwegen en kroonprinses Mette-Marit, die gisteren via de koninklijke website hun komst aankondigden. Als eerste lieten kroonprinses Victoria en prins Daniel weten van plan te zijn te komen. De Spaanse media kregen in de afgelopen dagen van het Zarzuelapaleis bevestigd dat ook Felipe en Letizia afreizen naar Amsterdam.

  Van de gasten op de foto is alleen het paar van Luxemburg (links, erfgroothertog Guillaume en erfgroothertogin Stéphanie) nog niet bevestigd. Het Luxemburgse hof liet weten dat zij een bekendmaking zullen laten afhangen van de publicatie van een lijst vanuit het Nederlandse hof. Ook kroonprinses Mary (links naast prinses Máxima) en kroonprins Frederik van Denemarken hebben nog niets bekendgemaakt.

  16 april 2013 - 11:04