×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Weer zes initiatieven troonswisseling beloond met oranje strik

  Strikken voor onder andere Google, Nationaal Saluut en Urker Mannenkoor

  Weer zes initiatieven troonswisseling beloond met oranje strik

  Zes nieuwe initiatieven hebben een ‘oranje strik’ gekregen van het Nationaal Comité Inhuldiging. De strikken zijn onder meer voor Google Nederland, dat ervoor zorgt dat iedere Nederlander Koninginnedag via het web kan beleven, en het Nationaal Saluut van het ministerie van Defensie. Ook het leveren van het droomboek door de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse boek is vanaf nu een officiële activiteit die wordt georganiseerd voor de inhuldiging van prins Willem-Alexander.

  Verder mogen De Vorstelijke Versjeswedstrijd van de Jeugdbieb, het Urker Mannenkoor Hallelujah en de actie schaakgedichten voor de nieuwe Koning het speciaal ontworpen logo gebruiken.

  Eerder kregen onder meer de initiatiefnemers van de MaxiTango, het Royal Café in de Amsterdamse Zuiderkerk en de fototentoonstelling Onze Koningin een oranje strik, evenals de actie Kroonappels van het Oranje Fonds.

  28 maart 2013 - 16:01