×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Weekendje weg bij Queen Elizabeth

  William en Kate spenderen weekend op Balmoral

  Voor het eerste hebben William en Kate als hertog en hertogin van Cambridge een weekend gespendeerd op Balmoral, het Schotse verblijf van koningin Elizabeth. Waarschijnlijk sliepen William en Kate in een cottage op het terrein, maar ze hebben de koningin zeker gesproken tijdens het verblijft, weten ingewijden. Zij verblijft traditiegetrouw twee maanden lang op Balmoral. Het is voor het eerst dat Catherine zich bij de royals voegt tijdens de trip naar Schotland als lid van de familie. Insiders weten dat de koningin graag wat tijd wilde om Kate beter te leren kennen. ‘Het is een belangrijk bezoek in veel opzichten. Niet in de laatste plaats omdat de koningin wil dat Kate alle medewerkers ontmoet, want op een dag zal zij verantwoordelijk zijn voor hen,’ zegt hoofdredactrice Seward van het Britse magazine Majesty. ‘Maar Kate kent Schotland, ze houdt van wandelen en van het buitenleven. Het is ook William’s favoriete plek,’ weet zij. Toch heeft Willliam een beetje met de traditie gebroken. Hij spendeerde niet een deel van zijn huwelijksreis op Balmoral, zoals de koningin zelf, prinses Anne en prins Charles eerder deden.

  19 september 2011 - 15:19