×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Website Koninklijk Huis krijgt make-over

  Ruim 2,5 ton voor nieuwe website

  De huidige website van het Koninklijk Huis is er misschien niet meer een om trots op te zijn. De site is erg verouderd en daarom gaat de Rijksoverheid op zoek naar professionals die voor een geschat bedrag van € 261.800 (220.000 exclusief BTW) een nieuwe site kan bouwen, beheren en in de komende jaren zal doorontwikkelen. Er wordt een driejarig contract afgesloten voor het bijhouden van deze website, waarna een verlenging van 2 en vervolgs 1 jaar mogelijk is.


  Bedrijven die in aanmerking willen komen voor de opdracht hoeven niet per se in Nederland gevestigd te zijn. De kleine zelfstandige ondernemer, de meerderheid in de branche van webdesigners, komt niet in aanmerking, want degene die graag de site wil maken dient minimaal een jaaromzet van € 350.000 hebben. Reden daarvoor is dat ze mensen willen met ervaring, die in korte tijd de website kunnen realiseren. Bovendien moeten de websites in het portfolio minimaal € 80.000 exclusief BTW hebben gekost.

  21 juni 2011 - 11:53