×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Website huwelijk William en Kate uit de lucht

  Door meer dan 13 miljoen mensen bekeken

  Website huwelijk William en Kate uit de lucht

  De officiele website over het huwelijk van prins William en zijn vrouw Kate is uit de lucht. The Telegraph meldt dat de pagina inmiddels is vervangen door een website over het leven van de twee. De pagina waarop van alles was te vinden over het huwelijk van William en Kate in 2011 is volgens de krant door meer dan 13 miljoen mensen bekeken. Een woordvoerder van de prins en zijn vrouw laat aan The Telegraph weten dat de pagina is gedeactiveerd. Gebruikers worden nu verwezen naar een nieuwe pagina waarop de laatste informatie over de hertog en hertogin van Cambridge en over hun familie komt te staan. Op de pagina is in een speciaal pdf-bestand overigens ook veel informatie te vinden over het huwelijk.

  13 mei 2013 - 13:05