×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Warme ontvangst voor Beatrix in Turkije

  Koningin blij om banden mee te kunnen vieren

  Koningin Beatrix werd woensdag in Ankara ontvangen voor een zogenaamd themabezoek in het kader van 400 jaar diplomatieke betrekkingen tussen Turkije en Nederland. In april dit jaar ontving de koningin de Turkse president Abdullah Gül nog in Nederland voor een staatsbezoek. De gouverneur van de provincie en burgemeester van de stad ontvingen woensdagmiddag de koningin en haar gezelschap, onder hen grootmeesteres Martine van Loon, die een aantal officiële buitenlandse bezoeken heeft moeten missen.
  Later op de dag werd de koningin op het presidentieel paleis ontvangen door president Gül en zijn vrouw. De president bood de koningin een diner aan, waarbij onder meer witte grouper en een moderne variant op baklava op het menu stonden. In zijn speech gaf Gül aan het een eer te vinden om de koningin te mogen ontvangen, zo snel na haar staatsbezoek in 2007. Ook Beatrix gaf te kennen heel erg blij te zijn om in Turkije te zijn om de warme banden die al 4 eeuwen bestaan te mogen vieren.

  Donderdag, de tweede dag van het bezoek, staat de stad Istanbul op het programma. De koningin vertrekt vrijdag terug naar Nederland.

  13 juni 2012 - 23:30