×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Warm welkom in Luxemburg

  Koningin Beatrix met zoen begroet

  Het 52ste staatsbezoek is begonnen. Koningin Beatrix is in Luxemburg ontvangen door de erfgroothertog, Guillaume. Daarna reden zij samen door naar het Groothertogelijk Paleis. De koningin werd door groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa begroet met een kus. Vervolgens inspecteerde ze de erewacht, waarna de twee volksliederen worden gepeeld. Beide monarchen stelden daarna hun gevolg aan elkaar voor, om tot slot het paleis in te gaan.


  20 maart 2012 - 16:42