×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Waarom Albert voor Charlene Wittstock kiest

  Brits tijdschrift interviewt aanstaande prinses van Monaco

  Het begon erop te lijken dat prins Albert van Monaco, heerser van het glamourprinsdom aan de Côte d’Azur, nooit de ware zou vinden. Tot Zuid-Afrikaans kampioen Charlene Wittstock in zijn leven zwom, want nu duiken ze samen het huwelijk in.' Het fameuze Britse blad Tatler heeft een exclusief interview met de aanstaande bruid van prins Albert van Monaco. Ze praat ondermeer over haar roots, die in Zuid-Afrika liggen. Desondanks is ze voor honderd procent toegewijd aan wat ze doet. 'Ik ben Afrikaans. Ik ben geen geboren Monegask en ben ook niet geboren als prinses. Maar ik zal het zo goed doen als ik kan.' De prinses-in-wording leidt Tatler rond in het paleis uit de twaalfde eeuw, ze vertelt over haar zwemcarrière, haar eerste ontmoeting met prins Harry, het moeilijk kunnen inburgeren in het vorstendom en het moment waarop Albert haar ten huwelijk vroeg.


  Vanaf 2 juli volgend jaar zal ze dan Hare Doorluchtige Hoogheid Prinses van Monaco zijn, de titel die eens toebehoorde aan de moeder van prins Albert, de fameuze Grace Kelly. Het wordt zo wel erg moeilijk om de twee niet te vergelijken. De sfeervolle, glamoureuze fotoreportage ten paleize helpt daar zeker bij.

  12 november 2010 - 18:31