×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Waar is Kate gebleven?

  Prinsessenopleiding voor hertogin

  In de maanden na haar huwelijk kwam ze regelmatig ergens in het Verenigd Koninkrijk opdraven om haar koninklijke verplichtingen te vervullen, sinds haar bezoek aan Canada en de VS met prins William lijkt ze echter bijna van de aardbodem verdwenen. Waar is Kate gebleven? Nu blijkt dat de vrouw van prins William druk bezig zou zijn met een 'prinsessenopleiding'. Dat weet tenminste The Telegraph te melden. De hertogin van Cambridge zou de laatste weken les krijgen in St. James's Palace van experts op het gebied van staatsinrichting, kunst en media, als voorbereiding op haar levenslange werkzaamheden als royal. Behalve de lessen moet ze zichzelf ook verdiepen op deze gebieden door eigen research te doen.


  Het Britse dagblad is van mening dat de koninklijke familie er goed aan doet om ervoor te zorgen dat Kate niet dezelfde problemen zal krijgen als William’s moeder, prinses Diana. Zij stond erom bekend dat ze klaagde over de manier waarop ze, zonder coaching, in het royale leven werd gegooid. Behalve een koninklijke cursus worden voor Kate ook een aantal organisaties voorgesteld waaraan ze zich wellicht gaat verbinden. Naar verwachting zal begin 2012 bekend worden van welke organisatie ze beschermvrouwe zal worden.

  22 september 2011 - 11:19