×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • WA en Máxima 14 oktober naar België

  Spanje, Zweden en Italië in voorbereiding

  WA en Máxima 14 oktober naar België

  Het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en België krijgen binnenkort een bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Dat meldde de Rijksvoorlichtingsdienst donderdag. Het gaat telkens om bezoeken van één dag die zijn bedoeld om kennis te maken.


  Het bezoek aan het Verenigd Koninkrijk staat het eerst op het programma: 10 juli. In oktober volgen bezoeken aan de koning en koningin van Noorwegen (2 oktober) en België (14 oktober). Ook worden bezoeken voorbereid aan Italië, Zweden en Spanje.

  Eerder bracht het koninklijk paar al een bezoek aan Luxemburg en Duitsland. Ook Denemarken mag nog op de komst van Willem-Alexander en Máxima rekenen, namelijk op 25 juni.

  20 juni 2013 - 12:27