×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • VS meenden koning Willem uit te nodigen…

  RTL Nieuws beschikt over documenten waaruit blijkt dat de Amerikanen dachten dat koningin Beatrix in 2009 zou aftreden. De VS krijgen van premier Balkenende het verzoek of prins Willem-Alexander en Máxima een bezoek kunnen brengen aan president Obama en het land, vanwege 400 jaar New York. Dat bezoek heeft in september 2009 plaatsgevonden. Maar er was volgens de Amerikanen ook een nadere reden voor het bezoek: 'De Nederlanders benadrukken dat de kroonprins snel koning zal zijn (het wordt breed verondersteld dat koningin Beatrix binnen een jaar afstand zal doen van de troon),' zo valt in de berichten te lezen.


  14 januari 2011 - 16:34