×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Vrouw vlucht van koning van Swaziland

  Jaren van psychisch misbruik vooraf aan verlaten koning

  Angela "LaGija" Dlamini, de zesde vrouw van koning Mswati III van Swaziland, heeft haar koninklijk appartement verlaten. Dat heeft het Swaziland Solidarity Network (SSN) zondag laten weten. 'Vele jaren van emotioneel en psychisch misbruik door haar man is de reden van haar vertrek,' weet SSN. LaGija was a langere tijd ongelukkig en dacht er al jaren aan om het leven aan het hof de rug toe te keren, vertelde een koninklijke wachter aan SSN. Het is de derde vrouw van de koning die het paleis heeft verlaten.


  Nadat LaGija het paleis verliet om haar ouders in Noord-Swaziland te bezoeken, verdween ze. Ze zou zijn ondergebracht bij familie in de regio Mkhuzweni.

  7 mei 2012 - 14:06