×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Vrouw opgepakt bij polowedstrijd prins Harry

  Vrouw opgepakt bij polowedstrijd prins Harry

  Een 36-jarige vrouw is gearresteerd voor het ongeoorloofd bijwonen van een polowedstrijd van de Britse prins Harry. De Canadese Wen Qi begaf zich woensdag op de thuisbasis van de Greenwich Polo Club in New York op verboden terrein.
  De vrouw stond bij de politie op een lijst van mensen om naar uit te kijken. Ze wordt verdacht van huisvredebreuk, omdat ze zonder uitnodiging de polowedstrijd probeerde te bezoeken.
  De vrouw liep langs het poloveld en werd aanvankelijk weggestuurd door agenten. Ze zou het terrein met een taxi hebben verlaten, maar even later dook ze opnieuw op. Volgens een politiewoordvoerder wilde ze prins Harry graag zien. ”Prins Harry is een prominent figuur. Sommige mensen ontwikkelen een ongezonde aantrekkingskracht tot hem.” De verdachte verschijnt op 22 mei voor de rechter.
  Gasten van de benefietwedstrijd dienden minstens 5000 pond, bijna 6000 euro, te doneren om de polowedstrijd te mogen bijwonen. De opbrengst gaat naar Harry’s organisatie Sentebale. De politie patrouilleerde op het terrein met speurhonden om de veiligheid van de bezoekers te kunnen garanderen.

  17 mei 2013 - 14:43