Placeholder

Vrouw opgepakt bij polowedstrijd prins Harry

Een 36-jarige vrouw is gearresteerd voor het ongeoorloofd bijwonen van een polowedstrijd van de Britse prins Harry. De Canadese Wen Qi begaf zich woensdag op de thuisbasis van de Greenwich Polo Club in New York op verboden terrein.
De vrouw stond bij de politie op een lijst van mensen om naar uit te kijken. Ze wordt verdacht van huisvredebreuk, omdat ze zonder uitnodiging de polowedstrijd probeerde te bezoeken.
De vrouw liep langs het poloveld en werd aanvankelijk weggestuurd door agenten. Ze zou het terrein met een taxi hebben verlaten, maar even later dook ze opnieuw op. Volgens een politiewoordvoerder wilde ze prins Harry graag zien. ”Prins Harry is een prominent figuur. Sommige mensen ontwikkelen een ongezonde aantrekkingskracht tot hem.” De verdachte verschijnt op 22 mei voor de rechter.
Gasten van de benefietwedstrijd dienden minstens 5000 pond, bijna 6000 euro, te doneren om de polowedstrijd te mogen bijwonen. De opbrengst gaat naar Harry’s organisatie Sentebale. De politie patrouilleerde op het terrein met speurhonden om de veiligheid van de bezoekers te kunnen garanderen.