×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Vraag het prinses Margriet

  Margriet druk met haar eigen fonds

  Het Leidsch Dagblad heeft prinses Margriet weten te strikken om gasthoofdredacteur te worden. Niet van de krant, maar van een speciale oudejaarsbijlage die in het teken staat van het Rode Kruis, waaraan zij zich al decennia lang heeft verbonden. Ook gaat ze in op vragen van lezers, die haar het hemd van het lijf mogen vragen over werk, haar leven e over haar voortrekkersrol in ons land. Het vragenvuur is niet bedoeld als probleemrubriek. 'Het moet geen 'Margriet weet raad' worden,' zegt de prinses lachend.Zondag 20 november is prinses Margriet samen met Pieter van Vollenhoven te zien in de Tros TV Show. Presentator Ivo Niehe is daarbij thuis bij hen te gast in Apeldoorn. Het gesprek gaat onder andere over Koninginnedag 2009 in Apeldoorn en over de nieuwe fase in hun leven. Zo is prinses Margriet druk met haar eigen fonds, het Rode Kruis Pinses Margriet Fonds. “Er zit een opvallende parallel in wat we tegenwoordig doen. Zowel het onafhankelijke onderzoek als mijn fonds hebben tot doel: voorbereid zijn. Aan het eind van de rit komen we qua werk steeds dichter bij elkaar,” aldus prinses Margriet.


  Het Leidsch Dagblad heeft prinses Margriet weten te strikken om gasthoofdredacteur te worden. Niet van de krant, maar van een speciale oudejaarsbijlage die in het teken staat van het Rode Kruis, waaraan zij zich al decennia lang heeft verbonden. Ook gaat ze in op vragen van lezers, die haar het hemd van het lijf mogen vragen over werk, haar leven e over haar voortrekkersrol in ons land. Het vragenvuur is niet bedoeld als probleemrubriek. ‘Het moet geen ‘Margriet weet raad’ worden,’ zegt de prinses lachend.
  Zondag 20 november is prinses Margriet samen met Pieter van Vollenhoven te zien in de Tros TV Show. Presentator Ivo Niehe is daarbij thuis bij hen te gast in Apeldoorn. Het gesprek gaat onder andere over Koninginnedag 2009 in Apeldoorn en over de nieuwe fase in hun leven. Zo is prinses Margriet druk met haar eigen fonds, het Rode Kruis Pinses Margriet Fonds. “Er zit een opvallende parallel in wat we tegenwoordig doen. Zowel het onafhankelijke onderzoek als mijn fonds hebben tot doel: voorbereid zijn. Aan het eind van de rit komen we qua werk steeds dichter bij elkaar,” aldus prinses Margriet.

  Leidsch Dagblad, 31 december, ‘Vrij’
  TROS TV Show, 20 november, 21.20 NL1

  17 november 2011 - 16:04