×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Voor het eerst op pad als prinses Charlène

  Kersverse prinses van Monaco naar gala

  Vanavond is het voor het eerst dat Charlène haar rol als prinses weer mag vervullen sinds haar huwelijk vorige maand. Het Rode Kruis Bal wordt vanavond namelijk gehouden in de Salle des Etoiles in Monte Carlo. Voor Albert is het zeker niets nieuws, behalve dat hij nu een ring om zijn vinger heeft. En ook voor Charlène is het niet eens geheel nieuw meer. Verleden jaar was ze voor het eerst aanwezig als de officiële verloofde van de Monegaskische vorst. Maar ook toen wist ze al wat haar te wachten stond. Haar première beleefde ze namelijk al in 2006 bij de 58ste editie van het bal. Ze vertelde onlangs nog dat ze kort daarvoor landde in Monaco met een koffer vol badpakken en korte jeans en een groene jurk moest lenen voor het bal. ‘Ik zag eruit als een kerstboom!’ gaf ze toe.

  Op de website van Paris Match zijn foto’s verzameld van het bal door de jaren heen. Zo zien we prinses Caroline bij broerlief nog even de strik fatsoeneren…

  5 augustus 2011 - 11:09