×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Volgt neefje Amedeo prins Filip op?

  Zoon Astrid in de startblokken voor handelsmissies

  Volgt neefje Amedeo prins Filip op?

  Zodra Filip koning der Belgen is, kan hij niet langer op handelsmissie. Het is nog niet bekend, maar Het Belang van Limburg weet dat het prins Amedeo zal gaan worden. Een royal blijkt deuren tijdens handelmissies eenmaal makkelijker te kunnen openen. Dit jaar zijn er nog twee missies gepland, naar Angola en Zuid-Afrika, en later ook nog naar India. Het Agentschap voor Buitenlandse Handel verwacht dat die nog door een minister worden geleid. Daarna zal een opvolger van Filip dat gaan doen. Een van de namen die daarvoor rondgaat, is die van prins Amedeo, de oudste zoon van prinses Astrid. Hij is 27 jaar en haalde een bachelor aan de London School of Economics. Sinds september 2009 werkt hij als analist voor Deloitte in New York.


  5 juli 2013 - 11:20