×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Prins Charles wordt DJ

  DJ Wales achter de draaitafels

  Prins Charles' carrière heeft opnieuw een onverwachte wending gekregen. Was de Britse troonopvolger korte tijd geleden nog te zien als weerman bij BBC, nu hij op bezoek is in Canada ter gelegenheid van zijn moeders regeringsjubileum, ruikt hij opnieuw aan een andere baan.


  In een jongerencentrum in Toronto bezoekt hij de muziekstudio en tijdens de rondleiding wordt hem gevraagd een poging te wagen achter de draaitafels. De organisatie Yonge Street Mission is bedoelt om jongeren nieuwe vaardigheden te leren. Of de prins echt wat geleerd heeft is te zien in het filmpje.

  23 mei 2012 - 22:09