×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video over landgoed De Horsten

  Het Landgoed de Horsten in Wassenaar en Voorschoten is een gebied van ongeveer 400 hectare. Hoewel het privé eigendom van Hare Majesteit de Koningin is, is het grotendeels open voor het publiek en trekt vele tienduizenden bezoekers per jaar. Om het unieke landgoed toegankelijk en veilig te houden voor de bezoekers wordt het goed onderhouden. Hier kunt u meer zien en horen over het beheer en de vernieuwing van het landgoed.


   

  16 september 2010 - 16:53