×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Victoria’s verjaardagsfeest in de regen

  Regenachtige verjaardag voor Zweedse prinses

  Gisteren werd de verjaardag van de Zweedse kroonprinses gevierd. Een jaarlijks evenement dat gezien kan worden als Zweedse equivalent van de Nederlandse koninginnedagviering in defiléstijl. Kroonprinses Victoria neemt op deze dag samen met haar familie gelukswensen in ontvangst, op het gazon voor het koninklijke zomerverblijf. Helaas was het de regen die roet in het eten gooide bij het feest op het eiland Öland. De belangstelling leek daardoor wat tegen te vallen. Tijdens het defilé neemt Victoria altijd ruim de tijd om iedereen te bedanken en om de cadeaus, bloemen en kindertekeningen in ontvangst te nemen. Koning Carl Gustaf sprak op vrolijke wijze het publiek toe en gaf het startsein om het ‘Lang zal ze leven’ te zingen.

  15 juli 2011 - 14:28