×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Victoria’s schoonfamilie niet welkom op kerstavond

  Koning stuurt ouders van prins Daniel geen uitnodiging

  Terwijl de koninklijke familie gezamenlijk in paleis Drottningholm kerstavond viert, moeten Olle en Eva Westling dat zonder hun zoon Daniel doen. Nu hij met de Zweedse kroonprinses is getrouwd, moet Daniel de kerst ten paleize vieren, zonder zijn eigen ouders. Koning Carl Gustaf heeft de schoonouders van prinses Victoria niet uitgenodigd.


  Kroonprinses Victoria is gastvrouw op eerste kerstdag en zij heeft wel aan haar schoonouders gedacht. Op kerstochtend mogen Daniel’s ouders mee naar de kerkdienst en ook ’s middags zijn ze uitgenodigd voor het kerstdiner dat in het Haga Paleis plaats zal vinden, het nieuwe verblijf van het kroonprinselijk paar. Victoria is samen met Daniel druk bezig met de voorbereidingen. Maar geen van beiden zal achter het fornuis staan, de keuken wordt bemand met personeel uit het paleis.

  22 december 2010 - 17:24