×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Victoria en Daniel namen dochtertje Estelle mee naar Amsterdam

  Kleine prinses bleef op hotelkamer tijdens inhuldiging

  Victoria en Daniel namen dochtertje Estelle mee naar Amsterdam

  Kroonprinses Victoria van Zweden nam niet alleen haar man Daniel mee naar Nederland. Ook hun eenjarige dochtertje prinses Estelle was in het land toen Willem-Alexander werd ingehuldigd als koning, zo is deze week in weekblad Weekend te lezen. De kleine prinses ging niet mee naar de plechtigheden, maar bleef achter op de kamer in het Okurahotel in Amsterdam.

  Victoria betrekt Estelle al veel in het leven in de schijnwerpers. Regelmatig verschijnen er foto’s van het opgroeiende meisje en ook bij officiële gelegenheden mag Estelle al wel eens mee.

  22 mei 2013 - 16:58