×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Verleden achtervolgt Spaanse kroonprinses

  Foto's eerste huwelijk prinses Letizia spoorloos

  Verleden achtervolgt Spaanse kroonprinses

  Prinses Letizia loopt kans dat foto’s van haar eerste huwelijk met Alonso Guerrero binnenkort opduiken in de Spaanse media. Tot nu is vrijwel alles daarover achter slot en grendel gebleven. Ook Guerrero, een leraar en boekenschrijver, heeft altijd zijn mond gehouden over het kortstondige huwelijk met de huidige echtgenote van de Spaanse troonopvolger Felipe.Letizia trouwde in 1997 voor de wet met Guerrero. Een jaar later waren ze al weer gescheiden. Toen Felipe jaren later met Letizia op de proppen kwam, gold het feit dat het eerste huwelijk van deze gescheiden vrouw niet in de kerk was ingezegend als verzachtende factor bij conservatieve Spanjaarden. Felipe en Letizia huwden in 2004 en kregen 2 dochters.

  Over het verleden werd verder gezwegen. Henar Ortiz, een tante van Letizia echter had thuis nog foto’s van de eerste bruiloft en die dreigen nu gepubliceerd te worden. Haar vriend José Manuel Saavedra zou ze namelijk uit haar huis hebben meegenomen en te koop hebben aangeboden. “Ik ben ze kwijt, ze zaten in een doos”, aldus Ortiz tegenover verschillende Spaanse media. Ze had het geld zelf wel kunnen gebruiken want vorig jaar is ze na een verloren rechtszaak failliet verklaard.

  13 februari 2013 - 10:31