×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Verhuisplannen voor William en Kate?

  Elizabeth zou kleinzoon plek op eigen landgoed aanbieden

  Verhuisplannen voor William en Kate?

  Koningin Elizabeth zou een huis op het oog hebben voor haar kleinzoon William. Op haar landgoed Sandringham, waar de Britse royals steevast de kerst doorbrengen, staat het huis Anmer Hall. Dat zou in de toekomst kunnen dienen als thuis voor het gezin van William en Catherine. Het huis dateert uit het begin van de negentiende eeuw, waarschijnlijk rond 1802, maar sommige delen zijn zelfs nog veel ouder. Tien slaapkamers telt de woning die erg zichtbaar is vanaf de openbare weg. Dat is wel een behoorlijk struikelblok voor het paar dat gesteld is op de privacy. In het verleden werd het huis bewoond door de hertog en hertogin van Kent, die er van 1972 tot 1990 woonden. Op dit moment wordt het huis door anderen bewoond.

  Het koppel woont momenteel in een huurhuisje op het eiland Anglesey, waar de prins is gestationeerd als reddend helikopterpiloot van de luchtmacht. Daarnaast hebben ze in Kensington Palace in Londen een appartement. Buckingham Palace geeft geen commentaar op eventuele verhuisplannen.

  8 januari 2013 - 15:17