×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Verhuisplannen voor William en Kate?

  Elizabeth zou kleinzoon plek op eigen landgoed aanbieden

  Verhuisplannen voor William en Kate?

  Koningin Elizabeth zou een huis op het oog hebben voor haar kleinzoon William. Op haar landgoed Sandringham, waar de Britse royals steevast de kerst doorbrengen, staat het huis Anmer Hall. Dat zou in de toekomst kunnen dienen als thuis voor het gezin van William en Catherine. Het huis dateert uit het begin van de negentiende eeuw, waarschijnlijk rond 1802, maar sommige delen zijn zelfs nog veel ouder. Tien slaapkamers telt de woning die erg zichtbaar is vanaf de openbare weg. Dat is wel een behoorlijk struikelblok voor het paar dat gesteld is op de privacy. In het verleden werd het huis bewoond door de hertog en hertogin van Kent, die er van 1972 tot 1990 woonden. Op dit moment wordt het huis door anderen bewoond.

  Het koppel woont momenteel in een huurhuisje op het eiland Anglesey, waar de prins is gestationeerd als reddend helikopterpiloot van de luchtmacht. Daarnaast hebben ze in Kensington Palace in Londen een appartement. Buckingham Palace geeft geen commentaar op eventuele verhuisplannen.

  8 januari 2013 - 15:17