×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Verbouwing paleis voor William en Kate kost miljoen

  Verbouwing paleis voor William en Kate kost miljoen

  Appartement 1A van prins William en zijn vrouw Kate is bijna helemaal gerenoveerd. Volgens Hello Magazine lopen de kosten voor de aanpassingen aan Kensington Palace aardig op. Alles bij elkaar zouden ze al zo’n 1 miljoen pond (1,17 miljoen euro) hebben gekost.

  Het appartement in Londen, waar prinses Margaret eerst woonde, is compleet vernieuwd. De woning, die komende herfst klaar moet zijn, is aangepast voor een bedrag van 600.000 pond. Ook is het dak van het complex gerepareerd. Daarvoor moest 400.000 pond worden neergeteld.

  Volgens Hello Magazine is de term ‘appartement’ voor hun optrekje in Londen overigens wel wat misleidend. Appartement 1A is in feite een huis van vier verdiepingen met grote woonkamers, personeel vertrekken, een kinderdagverblijf en een ommuurde tuin. William en zijn zwangere vrouw wonen momenteel in Nottingham Cottage.

  28 juni 2013 - 10:07