×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Vegan streaker heeft niets tegen de Koningin

  Dierenrechtenactivist Peter Janssen, beter bekend als de vegan streaker, ontkent dat hij plannen had voor een aanslag op koningin Beatrix. Hij is ook weer vrijgelaten uit de gevangenis.


  ,,Dat is uit de lucht gegrepen. Ik heb totaal niks tegen de koningin en de koninklijke familie”, zei Janssen maandag in het programma Nova. ,,Dat ze bont dragen, wil niet zeggen dat ik tegen de personen zelf ben. Ik steun alleen de keuzes niet die ze maken.” 

  Janssen heeft gezegd de Koningin een brief te zullen sturen. Hierin schrijft hij haar dat zij niet bang hoeft te zijn dat hij haar iets gaat aandoen.

  De ex-vriendin van de Vughtse dierenactivist houdt vol dat hij wel degelijk een aanslag wilde plegen op koningin Beatrix. Ook zegt zij dat hij wel degelijk een pistool heeft, ondanks dat die nog niet gevonden is.

  29 juli 2009 - 16:07