×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Veel Oranjes naar New York

  Bernardo trouwt zaterdag

  Een groot deel van de koninklijke familie is gearriveerd in New York, waar zaterdag het huwelijk van Bernardo Guillermo zal plaatsvinden. De oudste zoon van prinses Christina geeft in de namiddag zijn jawoord aan Eva Prinz-Valdes, de moeder van zijn dochter Isabel Christina. Het paar trouwde in maart al voor de wet. Bij de huwelijksplechtigheid zullen vele Oranjes acte de presence geven. Naast prinses Christina, haar ex-man Jorge en hun andere kinderen Juliana en Nicholas is er een grote delegatie uit Nederland. Prins Willem-Alexander, prinses Máxima en prinses Laurentien vlogen vrijdag naar New York. Een dag daarvoor vertrok prinses Margarita met haar man Tjalling naar de Big Apple. Op het huwelijk worden ook prinses Marilène en prins Maurits verwacht. Of prinses Irene, de peettante van Bernardo, erbij zal zijn is nog niet bekend.


  4 september 2009 - 22:33