×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Veel Oranjes bij huwelijk Victoria

  Een groot aantal leden van de koninklijke familie is te gast bij het huwelijk van de Zweedse kroonprinses Victoria en Daniel Westling op 19 juni.


  Naast koningin Beatrix zullen ook prins Willem-Alexander, prinses Máxima, prins Friso, prinses Mabel, prins Constantijn en prinses Laurentien afreizen naar de Zweedse hoofdstad Stockholm, liet de Rijksvoorlichtingsdienst weten. Eerder was al bekend dat prinses Amalia, de oudste dochter van prins Willem-Alexander en prinses Máxima, bruidsmeisje zal zijn bij het huwelijk. De erfprinses is petekind van prinses Victoria. Het is het eerste grote publieke optreden van de 6-jarige Amalia. Het prinsesje kijkt er al erg naar uit en de ouders zijn trots en blij dat hun dochter bruidsmeisje mag zijn bij de bruiloft, dat belooft een grootse happening te worden met vele hooggeplaatste gasten en massale mediabelangstelling uit binnen- en buitenland.

  De Oranjes zijn goed bevriend met de Zweedse royals, ze zien elkaar regelmatig. Victoria is ook petekind van koningin Beatrix.

  8 juni 2010 - 16:52