×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Vanavond bij de NOS: koninklijk jaaroverzicht

  Royalty kijktip!

  Vanavond (dinsdag 16 december) kunt u bij de NOS kijken naar de terugblik op het jaar van de Oranjes. 2008 was voor het Huis van Oranje een jubileumjaar. Koningin Beatrix vierde haar 70e verjaardag, en Margriet werd 65. Het programma blikt terug op deze bijzondere dubbele verjaardag, die gevierd werd in Theater Carré in Amsterdam. Maar ook vele andere Oranje-gebeurtenissen komen aan bod. Zoals Koninginnedag in Friesland en de staatsbezoeken aan Estland en Letland.


  De uitzending begint om 22.05 uur op Nederland 1 en wordt gepresenteerd door Joost Karhof.

  16 december 2008 - 10:32