×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Valentino exposeert koninklijke couture

  Trouwjurk prinses Marie-Chantal is topstuk van tentoonstelling

  In hartje Londen, in het historische Somerset House, is tot 3 maart volgend jaar een tentoonstelling te zien van een van ’s werelds meest gewaardeerde couturiers, Valentino Garavani. Behalve japonnen van Jackie Onassis, Sophia Loren en Julia Roberts, is ook de trouwjurk van prinses Marie-Chantal van Griekenland te zien. Zij droeg Valentino’s japon tijdens haar huwelijk met prins Pavlos in juli 1995 en is nu een van de topstukken in de expositie, die het leven en werk van de ontwerper viert.
  De opening werd bezocht door de draagster van deze jurk, die samen met haar man en oudste dochter, prinses Maria Olympia, naar Somerset House kwam. Ook de schoonouders van Marie-Chantal, koning Constantijn en koningin Anne-Marie, waren erbij.
  Hoewel Máxima veelvuldig kleding heeft gedragen van Valentino, ook haar bruidsjurk kwam uit zijn atelier, was zij niet aanwezig. Wel waren de prinsessen Beatrice en Eugenie van York, samen met moeder Sarah op de opening.

  29 november 2012 - 13:33