×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Vakantie is aangebroken voor Beatrix

  Woensdag was laatste werkdag voor koningin

  Vele Nederlanders hebben al vakantie, maar voor koningin Beatrix is de vakantie sinds woensdagmiddag ook aangebroken. Woensdag gaf ze het startsein voor de sluiting van de zeewering van Maasvlakte 2. Met de sluiting wordt een belangrijk landaanwinningsproject in de Noordzee voor de ontwikkeling van de Rotterdamse haven een feit. Het havengebied wordt 20% groter en de Nederlandse kustlijn komt circa 3,5 km verder in zee te liggen. Koningin Beatrix liet tijdens het streekbezoek aan de zuidwesthoek van Friesland al weten erg uit te kijken naar het bezoek. De publieke agenda van de koningin blijft als het goed is de komende weken leeg. Naar verwachting brengt de Koningin haar vakantie door in Tavarnelle.


  11 juli 2012 - 17:25