×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Uitvaart prinses Lilian live uitgezonden

  Uitvaart prinses Lilian live uitgezonden

  De tv-zender SVT zendt zaterdag de uitvaart van de Zweedse prinses Lilian live uit. Daarnaast worden de beelden ook live gestreamd via internet, zo meldt de Zweedse publieke omroep. Prinses Lilian is zondag op 97-jarige leeftijd overleden. De prinses van Britse afkomst was een tante van koning Carl XVI Gustaf van Zweden. Koningin Margrethe van Denemarken heeft haar komst naar Zweden voor zaterdag al bevestigd.

  Burgers kunnen vrijdag tussen 12.00 en 15.00 uur afscheid nemen van haar in de koninklijke kapel in het paleis, waar zij dan ligt opgebaard.

  14 maart 2013 - 17:00