×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Tweede honeymoon voor Albert en Charlene

  Pasgetrouwde stel sliep niet bij elkaar

  De eerste nachten als getrouwd koppel hebben prins Albert en prinses Charlene zonder elkaar doorgebracht. Dat heeft nu ook het prinselijk paleis in Monaco bevestigd. Tijdens de reis naar Zuid-Afrika, waar prins Albert in Durban was voor een IOC-meeting, sliepen de twee mijlenver uit elkaar. Albert in het Hilton-hotel in Durban, Charlene in het Oyster Box Hotel in Umhlanga Rocks. 'Om praktische redenen was het beter om daar te slapen,' zegt een woordvoerder over de keuze van Albert om in Durban te slapen. Na een terugkeer in Monaco, naar verluidt omdat Albert een vaderschapstest ondergaat, maakt het paar zich nu op voor een nieuwe 'geheime huwelijksreis'.


  13 juli 2011 - 14:18