×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Tweede honeymoon voor Albert en Charlene

  Pasgetrouwde stel sliep niet bij elkaar

  De eerste nachten als getrouwd koppel hebben prins Albert en prinses Charlene zonder elkaar doorgebracht. Dat heeft nu ook het prinselijk paleis in Monaco bevestigd. Tijdens de reis naar Zuid-Afrika, waar prins Albert in Durban was voor een IOC-meeting, sliepen de twee mijlenver uit elkaar. Albert in het Hilton-hotel in Durban, Charlene in het Oyster Box Hotel in Umhlanga Rocks. 'Om praktische redenen was het beter om daar te slapen,' zegt een woordvoerder over de keuze van Albert om in Durban te slapen. Na een terugkeer in Monaco, naar verluidt omdat Albert een vaderschapstest ondergaat, maakt het paar zich nu op voor een nieuwe 'geheime huwelijksreis'.


  13 juli 2011 - 14:18