×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Twee zoons voor Prins van Oranje

  Georg Friedrich van Pruisen gisteren vader geworden

  Twee zoons voor Prins van Oranje

  Georg Friedrich, de prins van Pruisen (en prins van Oranje) is zondag vader geworden. Zijn vrouw Sophie is bevallen van twee zoons Carl Friedrich en Louis Ferdinand. Hij maakte dit nieuws met ‘grote vreugde en dankbaarheid’ bekend.

  De 36-jarige prins is het hoofd van het huis Hohenzollern, de familie die onder andere over het Duitse Keizerrijk regeerde. Hij is betachterkleinzoon van de laatste keizer, Wilhelm II. Louis Ferdinand is vernoemd naar Georg Friedrich’s vader, die dezelfde naam droeg. Ook zijn grootvaders naam leeft voort in de andere helft van de tweeling, Louis Ferdinand.

  In augustus 2011 trouwde de prins met prinses Sohie van Isenburg in Potsdam.

  21 januari 2013 - 16:14