×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Twee zoons voor Prins van Oranje

  Georg Friedrich van Pruisen gisteren vader geworden

  Twee zoons voor Prins van Oranje

  Georg Friedrich, de prins van Pruisen (en prins van Oranje) is zondag vader geworden. Zijn vrouw Sophie is bevallen van twee zoons Carl Friedrich en Louis Ferdinand. Hij maakte dit nieuws met ‘grote vreugde en dankbaarheid’ bekend.

  De 36-jarige prins is het hoofd van het huis Hohenzollern, de familie die onder andere over het Duitse Keizerrijk regeerde. Hij is betachterkleinzoon van de laatste keizer, Wilhelm II. Louis Ferdinand is vernoemd naar Georg Friedrich’s vader, die dezelfde naam droeg. Ook zijn grootvaders naam leeft voort in de andere helft van de tweeling, Louis Ferdinand.

  In augustus 2011 trouwde de prins met prinses Sohie van Isenburg in Potsdam.

  21 januari 2013 - 16:14