Placeholder

Twee huwelijken in Monaco?

Andrea Casiraghi, de oudste zoon van prinses Caroline van Monaco (de Prinses van Hannover), trouwt eind deze maand met zijn verloofde Tatiana Santo Domingo. Dat meldt althans het doorgaans goed geïnformeerde Franse weekblad Paris Match. Charlotte Casiraghi en haar vriend Gad Elmaleh zouden zich ook hebben verloofd volgens People. De twee zouden elkaar nog dit najaar tijdens een intieme ceremonie het jawoord willen geven.

Charlotte en Gad
Bronnen rondom het stel bevestigen ook dat Charlotte, de oudste dochter van prinses Caroline van Monaco, en Gad (42) een kindje verwachten, die geruchten gingen al een tijdje. Charlotte (27) zou vlak voor kerst zijn uitgerekend. De twee leerden elkaar in 2011 kennen op een feestje van een gemeenschappelijke vriend.

Andrea en Tatiana

De bruiloft van Andrea en Tatiana, die eerder dit jaar al een zoon kregen, zou op 31 augustus plaatsvinden. Het paleis in Monaco heeft nog niets bekendgemaakt over het voorgenomen huwelijk dat voor dit jaar is gepland. Tatiana wilde wachten tot hun baby Sasha was geboren.

Andrea (29) is het oudste kind uit het tweede huwelijk van de in totaal drie keer getrouwde prinses Caroline, de oudste zus van vorst Albert II. Caroline is de eerste in de lijn van troonopvolging zo lang Albert geen wettige nakomelingen heeft, Andrea is tweede.