×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Twee bezoeken op agenda koningspaar

  Twee bezoeken op agenda koningspaar

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben deze week twee bezoeken op het programma staan. Vandaag is het koningspaar aanwezig bij de Nationale Herdenking Slavernijverleden in het Oosterpark in Amsterdam.

  Het is precies 150 jaar geleden dat de slavernij in de Nederlandse koloniën werd afgeschaft. Naast Willem-Alexander en zijn vrouw is ook vicepremier Lodewijk Asscher bij de herdenking aanwezig.

  Aan het einde van de week, op vrijdagochtend, opent de koningin het Máximapark in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn een park dat haar eigen naam gaat dragen, het Máximapark. In het park is een restaurant, een bosspeeltuin, een beeldenpark en er zijn sportaccommodaties.

  1 juli 2013 - 11:35