×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Trouwplannen voor erfgroothertog?

  Guillaume al anderhalf jaar 'bezet'

  Luxemburg krijgt mogelijk, na Josephine Charlotte, opnieuw een Belgische groothertogin. Onlangs, ter gelegenheid van zijn dertigste verjaardag, vertelde erfgroothertog Guillaume al anderhalf jaar een relatie te hebben. Het blijkt nu om de Belgische Stéphanie de Lannoy te gaan. De zevenentwintigjarige woont nog thuis op het imposante kasteel Anvaing in het gelijknamige Henegouwse dorpje. Ze is de jongste van acht kinderen van graaf Philippe de Lannoy en Alix della Faille de Leverghem. Op een bal leerden de twee elkaar vijf jaar geleden kennen, de laatste twee jaar werd het pas close tussen de twee. Erfgroothertog Guillaume wordt sindsdien geregeld gespot op het kasteel van Anvaing.
  Stéphanie studeerde Germaanse filologie aan de universiteit van Louvain-la-Neuve en volgde in Berlijn een masteropleiding, ze spreekt naast Duits ook Russisch. Het Franse societyblad Point du Vue speculeert over een huwelijk in 2012. Guillaume is de kleinzoon van groothertogin Josephine Charlotte, de overleden zus van koning Albert.

  25 november 2011 - 14:07