×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Troonsopvolging in Denemarken gewijzigd

  Denemarken heeft dit weekend in een referendum ingestemd met het voorstel de troonsopvolging zo te wijzigen dat het oudste kind van de vorst ongeacht het geslacht kroonprins of kroonprinses wordt. In de huidige grondwet heeft een jongen, ook al is hij jonger dan zijn zus, voorrang voor de troonopvolging.


  Van de uitgebrachte stemmen was 85 procent voor het voorstel en slechts 14,6 procent tegen. Het parlement had de wet al eerder aangenomen, maar het referendum was nog een vereiste om de wet ook daadwerkelijk te wijzigen.

  8 juni 2009 - 09:37