×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Trailer film prinses Diana online

  Trailer film prinses Diana online

  De eerste officiële trailer van de film over het leven van prinses Diana staat online. Op de website van The Telegraph is het korte clipje te bewonderen.


  De film gaat over de laatste twee jaar van het leven van Diana en dan met name over haar relatie met de Pakistaanse hartchirurg Hasnat Khan. Onlangs schreef Vanity Fair dat de prinses zo verliefd was op hem dat ze overwoog om met hem te trouwen. Dat wilde Khan niet, omdat hij een leven in de spotlights niet zag zitten. De rol van de moeder van prins William en prins Harry wordt gespeeld door de Australische actrice Naomi Watts.

  In juli werd de eerste filmposter van de productie al onthuld. De film is in september in bioscopen in Engeland te zien en vanaf november in Nederland.

  7 augustus 2013 - 15:33