×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Trailer film prinses Diana online

  Trailer film prinses Diana online

  De eerste officiële trailer van de film over het leven van prinses Diana staat online. Op de website van The Telegraph is het korte clipje te bewonderen.


  De film gaat over de laatste twee jaar van het leven van Diana en dan met name over haar relatie met de Pakistaanse hartchirurg Hasnat Khan. Onlangs schreef Vanity Fair dat de prinses zo verliefd was op hem dat ze overwoog om met hem te trouwen. Dat wilde Khan niet, omdat hij een leven in de spotlights niet zag zitten. De rol van de moeder van prins William en prins Harry wordt gespeeld door de Australische actrice Naomi Watts.

  In juli werd de eerste filmposter van de productie al onthuld. De film is in september in bioscopen in Engeland te zien en vanaf november in Nederland.

  7 augustus 2013 - 15:33